Anasayfa / / / KLAVYE SET LOGITECH MK295 KABLOSUZ Q TR USB SİYAH 920-009804
KLAVYE SET LOGITECH MK295 KABLOSUZ Q TR USB SİYAH 920-009804
• Stok Kodu : AV008000
• Bağlantı Tipi : Kablosuz
• Bağlantı Şekli : Wireless
• Tuş Sayısı : 3 Tuş
• RGB : Yok
• Çözünürlük : 1600 DPI
Perakende Fiyatı
36,50 USD
(1,186,25 TL + KDV)

Logitech MK295 Silent Kablosuz Q Klavye Mouse Set


Sessiz Kullanım

Siz çalışırken dikkatinizi dağıtmaması için özel olarak ses çıkarmayacak şekilde üretilmiştir. SilentTouch teknolojisine sahip olan bu klavye ve mouseu sessiz şekilde kullanabileceksiniz. Gece geç saatlerde ya da sabah erken saatlerde çalışmanız gerektiğinde birilerini uyandırmaktan korkmanıza gerek kalmayacak.


Uzun Ömürlü Pil

Kablosuz olarak kullanılan bu klavye ve mouse setinin pil ömrü oldukça uzundur. Aktif bir şekilde kullandığınızda bile klavyenin pili 36 ay boyunca mouseun pili ise 18 ay boyunca tükenmeyecektir. Sık sık pil değiştirmek zorunda kalmayacaksınız.


Konforlu Tutuş

Tam olarak elinizin anatomik yapısı düşünülerek tasarlanmış olan bu mouse size kavrama rahatlığı sağlayacak. Eliniz en rahat pozisyondayken mouseu kavrayabileceksiniz.



Kablosuz Kullanım

2,4Ghz kablosuz bağlantı sağladığı için kabloya ihtiyaç duymadan özgür bir şekilde kullanabileceğiniz klavye ve mousetur. Hem klavyeye hem de mouse bağlanmanız çok kolay olacaktır. Masanızda yer işgal eden gereksiz kablolardan kurtulmuş olacaksınız.


Şık Tasarım

Son derece şık ve sade bir tasarıma sahip klavye ve mouse setidir. İnce bir yapısı vardır. Hem şık hem minimal yapılıdır. Ayrıca kompakt görünümlüdür. Zarif ve ince faresinin adaptif yüzeyi vardır. İki ürün de pürüzsüz yapılıdır.


Sıvılara Karşı Dayanıklı

Sıvılara karşı dayanıklı olan bir klavyedir. Kaliteli tuşları sayesinde uzun yıllar boyunca hiçbir sorunla karşı karşıya kalmadan kullanabileceksiniz.

Bağlantı Tipi Kablosuz
Bağlantı Şekli Wireless
Tuş Sayısı 3 Tuş
RGB Yok
Çözünürlük 1600 DPI
Dili Türkçe Q
Multimedya Var
Garanti Süresi 24 Ay
Eş Ürün Bulunamadı
OEM Bulunamadı
Taksit Seçenekleri Bulunamadı