Anasayfa / / / KLAVYE SET LOGITECH MK235 KABLOSUZ Q TR USB SİYAH 920-007925
KLAVYE SET LOGITECH MK235 KABLOSUZ Q TR USB SİYAH 920-007925
• Stok Kodu : AV008689
• Bağlantı Tipi : Kablosuz
• Bağlantı Şekli : Wireless
• Tuş Sayısı : 3 Tuş
• RGB : Yok
• Çözünürlük : 1000 DPI
Perakende Fiyatı
29,00 USD
(942,50 TL + KDV)

LOGITECH MK235 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET ÖZELLİKLERİ

LOGITECH MK235 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET

LOGITECH MK235 KABLOSUZ KLAVYE & MOUSE SETİ

Dayanıklı. Basit. Kablosuz

 

TAM BOYUTLU VE KABLOSUZ

Tam boyutlu klavye, her iki elle kullanıma uygun fare tamamen kablosuz ve eksiksizdir. Bu ikili; kullanımı kolay, yerden tasarruf sağlayan, masanızı düzenli kılan, rahat ve sağlam bir tasarımda ihtiyacınız olan bütün işlevselliği size sunar. Logitech’in bilinen kalite standartlarına göre üretilen MK235’i uzun süre kullanabilirsiniz.

 

BAŞARI İÇİN TASARLANMIŞTIR

İhtiyacınız olan tüm tuşlar; tam boyutlu bir klavye düzeni, sayısal tuş takımı ve gezintiyi ve veri girişini kolaylaştıran 15 adet kolay erişimli kısayol tuşu ile birlikte gelir. Pürüzsüz ve kavisli tuşlar, yazmayı rahat ve kolay bir deneyim hâline getirir.

KABLOSUZ, HER İKİ ELLE KULLANIMA UYGUN FARE

Kompakt ve taşınabilir tasarım, sol veya sağ elini kullanan kullanıcılar için rahat bir şekil sunar. Kullanımı kolaydır; çantanıza atıp istediğiniz her yere götürebilirsiniz.

TAMAMEN KABLOSUZ

Kurulum derdi yoktur. MK235, alıcıyı bir USB bağlantı noktasına taktığınız anda çalışır. Güçlü ve güvenilir bir kablosuz bağlantı sayesinde kesintileri unutabilir ve 10 m’lik kullanım mesafesiyle istediğiniz kablosuz özgürlüğe sahip olabilirsiniz.

GÜVENEBİLECEĞİNİZ KALİTE

Bu set, Logitech’i fare ve klavye kategorilerinde global bir lider hâline getiren yüksek kalite standartları doğrultusunda üretilmiştir. 36 ay klavye ve 12 ay fare pil ömrü sayesinde (açma/kapama anahtarları da vardır) pil değiştirmekle uğraşmak zorunda kalmadan aylarca kullanabilirsiniz.

 

UZUN SÜRE KULLANIMA KARŞI TAMAMEN DAYANIKLI

Klavye, çalışma sırasında kullanıma ve aksiliklere dayanacak şekilde tasarlanmış olup sağlam eğimli ayakları ve sıvı dökülmelerine karşı korumalı tasarımı ile dayanıklı yapıdadır. Her tuş solma önleyici özelliktedir, bu nedenle tuşlarınızın üzerindeki harflerin silinmesine dair endişe duymanıza gerek kalmaz.

Bağlantı Tipi Kablosuz
Bağlantı Şekli Wireless
Tuş Sayısı 3 Tuş
RGB Yok
Çözünürlük 1000 DPI
Dili Türkçe Q
Multimedya Var
Garanti Süresi 24 Ay
Eş Ürün Bulunamadı
OEM Bulunamadı
Taksit Seçenekleri Bulunamadı